Belangrijke informatie

Onze mobiele sauna kan op alle voor onder vermelde afmetingen toegankelijke plaatsen worden afgeleverd.
De sauna heeft een diameter van 210 cm en is 310 cm lang.
De sauna staat gemonteerd op een verrijdbaar onderstel, de maximale afmetingen zijn : lengte 540 cm, breedte 245 cm, hoogte 315 cm.
Stroomvoorzieningen hebt u niet nodig, onze sauna wordt verwarmd met hout. Het droge brandhout nodig voor 4 à 5 uur sauna plezier wordt meegeleverd.
Aansluiting op het elektriciteitsnet is niet noodzakelijk. Indien u verlichting wenst in de sauna, kan u gebruik maken van een verlengkabel om de lamp te laten branden.

Trek voldoende tijd uit voor uw saunabeurt.
Ongeveer 40 minuten nadat u het vuur hebt aangestoken is de sauna klaar voor gebruik. Eventueel bijvullen van de houtstoof doet u tussen de verschillende saunamomenten.
Om een zo goed mogelijk resultaat van uw saunabeurt te hebben, dient u rust- en afkoelingsmomenten in te lassen. Daarna dient u zich warm aan te kleden en gedurende 10 à 15 minuten rust te nemen.
Nadien kan u eventueel nogmaals genieten van een saunabeurt.

Onze sauna is uitgerust met volgende accessoires : een emmer met lepel om water op de hete stenen te gieten, saunaborstel, hoofd- en rugsteunen, een zandloper, thermo- en hygrometers voor het aflezen van de temperatuur en de luchtvochtigheid. De sauna-accessoires zijn meestal van hout, passend bij de saunasfeer.

Met het ter beschikking gestelde opgietconcentraat geeft u uw saunabeurt iets extra’s, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke gesteldheid. Zo’n opgietconcentraat zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar voegt ook aromatherapie toe aan uw saunabeurt.

Door het opgieten van de saunastenen krijgt u een sissend geluid en stijgt de temperatuur. Deze temperatuurstijging in combinatie met de aroma-ervaring versterken de relaxerende werking.